söndag 2 juni 2013

Hoppsan..!

Men oj va tiden går! Sist jag skrev trodde jag aldrig att bygget skulle komma igång, alla moment kändes evighetslånga. Nu är det full rulle och man hinner knappt tänka..

Grävaren var hos oss för någon vecka sen, i veckan har rörmokare fixat det mesta av sitt och Robert har frivolitet. Imorgon ska rörmokaren även lägga golvvärmen sen gjuter grabbarna i veckan. Kära nån liksom, va snabbt det går när man väl är där! Men tänk va mycket jobb det är.... En annan som inte är så klipsk på saken tror att det "bara är till att gjuta en platta". Så fel man kan ha! ;-) Veckan som kommer ska dom resa huset, känns nästan overkligt.

Försäljningen av vårt hus är ju som sagt igång också och många visningar har varit inbokade. Aldrig trodde jag att det skulle ta så mycket på krafterna att sälja ett hus. Jobbigt känslomässigt (första visningen var väldigt ångestfylld) men även jobbigt att ha främlingar som går och tittar runt i vårt hem. Och jag har städat som en dåre, och fått nippran så fort någon tappat en smula. För allas skull är det skönt om det är över nu ;-) budgivningen är igång nu iaf så vi hoppas vi slipper fler visningar.

Lite bilder slänger vi in också, ni får helt enkelt föreställa er en liten gård där :-) Charlie är givetvis med och gräver!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din söta kommentar <3